Rörmokare i Stockholm

Rörmokare som kan VVS

Vi på Svenskt Rörmontage utför alla typer av  VVS-arbeten åt företag och privatpersoner i hela Stor-Stockholm. Bor du i Botkyrka, Bromma, Solna, Kista, Farsta eller andra områden i Stockholmsregionen och har problem med gurgel i avloppet eller stopp i diskhon? Vi hjälper dig gärna med tips och tricks, vi har lång erfarenhet och kan rörmokeri. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på alla våra VVS-tjänster.

 

Rörmokare som hjälper till med badrumsrenoveringar

Vi utför även rörinstallation och installerar badkar, tvättmaskiner och annat som du behöver installera i ditt hem. har du frågor och funderingar på hur du löser avloppsrensningen eller stopp i avloppet? Tveka inte att kontakta oss, med vår erfarenhet och kompetens inom rörinstallation kan du vara säker på att du får den hjälpen du behöver.

 

Akut hjälp med vår VVS-jour

Våra rörmokare finns tillgängliga för akuta ärenden, som stopp i avloppet eller liknande. Vi finns tillgängliga för jour dygnet runt i Stockholm! Ring oss om du behöver snabb hjälp! Vi kan bland annat hjälpa dig med akuta rörproblem såsom spruckna rör, läckor, stopp i avloppet eller trasiga värmepumpar.

Stopp i avloppet

Om ni har stopp i avlopp så vill vi erbjuda en snabb och smidig service för att få bukt med problemet. Även förbyggande insatser av avlopp kan även utföras för att undvika stopp. Avloppsrensningen görs med högtryck, vilket är den vanligaste och mest effektiva metoden när det kommer till att rensa avlopp. Spolning av avlopp regelbundet är en god idé för att undvika akuta stopp.

Avloppssanering

Behöver ni en avloppsrensning? Vi finns i Stockholm & hjälper er med stopp i avlopp, spolning av avlopp, dålig lukt, gurgel, stopp i handfat och golvbrunnar, dåligt flöde i kök, byte av vattenlås, samt även stambyte & underhåll av avlopp i fastigheter.

VVS i hela Stor Stockholm

- Byte av wc-stolar, handfat, blandare, badkar, duschkabiner, golvslingor
- Installation/nybyggnation badrum
- Installation av diskmaskin
- Installation av tvättmaskin
- Varmvattenberedare
- Avfallskvarnar
- Värmepumpar
- Luftvatten, bergvärme
- Underhåll av Värme- & Vattensystem i en- och flerfamiljshus
- Golvvärme
- Stambyten
- Avloppsrensning
- Stamspolning
- Filmning

Om det skulle röra andra delar så tveka inte på att höra av er till oss!
 

Offert Kontakta oss

Kontakta oss