Rörinstallation i Stockholm

Professionell rörinstallation och VVS

Vi på Svenskt Rörmontage utför alla typer av rörinstallationer och VVS-installationer åt företag och privatpersoner i hela Stor-Stockholm. 
Arbeten vi utför varierar, allt från installation av badkar, tvätt- och diskmaskin till installation av vattenblandare. Vi på Svenskt Rörmontage AB är rörmokare med lång erfarenhet och hög kompetens inom diverse rörinstallationer och VVS-arbeten, oavsett storlek på uppdraget. Ingenting är omöjligt för oss. 

Självklart har vi även 24h service med jour för alla möjliga VVS-relaterade problem som exempelvis spruckna rör och akuta vattenläckor.

Badkar & badrum

Ska du göra om i badrummet? Vi hjälper dig med badrumsrenoveringen och installerar badkar och duschkabiner åt hushåll. Vi byter även ut toalettstolar och handfat.

Diskmaskin

Har du köpt en ny diskmaskin som ska installeras? Vi drar fram vatten, ansluter avlopp och installerar diskmaskinen så att du kan spara disktiden till annat.

Tvättmaskin

Har du skaffat ny tvättmaskin? Vi tar bort den gamla maskinen, drar ledningar och rör samt installerar den nya maskinen. Den gamla tvättmaskinen kör vi iväg och källsorterar.

Byte vattenblandare

Förnya ditt kök eller badrum genom att byta vattenblandare. Numera är vattenblandare utvecklade och förbrukar minimalt med vatten eller har inbyggd termostat för värmereglering. Vi hjälper dig att välja lämplig blandare och installerar den.

Byte vattenlås

Vattenlåset förhindrar att odör, bakterier och ohyra tränger upp i badrummet från avloppet. Därför är det viktigt att det är i bra skick. Vi inspekterar, rengör och byter ut vattenlås så att ditt badrum kan fortsätta vara fräscht.

Rörservice

Vi utför rörservice och filmar avloppsrören för att kunna få underlag till avloppsrörens skick.

Vattenberedare

Om ni behöver hjälp med att byta eller bara att se över eventuella problem med eran varmvattenberedare så tveka inte på att höra av er.

Rörservice

Anlita oss som pålitlig rörmokare vid byte av toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar m.m.

Kontakta oss på telefon: 0707871140

Kontakta oss för rörinstallation i Stockholm