Installera värmepump

Få hjälp med installation av värmepump i Stockholm

Med lång erfarenhet och bred kompetens av att arbeta med värmepumpar av olika slag (luftvärmepump, bergvärmepump, luftvattenvärmepump), kan du vara säker på att vi alltid hittar en lösning för ditt hems uppvärmning, oavsett om du kontaktar oss i egenskap av villaägare eller någon som hyr en företagslokal. Har du frågor om värmepumpen hemma, vill du byta till en annan slags värmepump eller andra frågor gällande värmepumpar i allmänhet, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 0707871140, så hjälper vi dig.

Att installera en värmepump är en lönsam investering i längden. Det kan sänka din villas uppvärmningskostnader rejält, då bergvärme plockar solens energi. Solenergi går att finna lagrad i berg, mark och sjöar. Detta innebär att bergvärme är miljövänlig och förnybar. Vi arbetar med allt inom bergvärme, vare sig det gäller installationer eller reparationer. Välkommen att kontakta oss om du behöver bergvärme.

Vi installerar värmepumpar av olika sorter i Stockholm

Se nedan vilka slags värmepumpar vi installerar

luft-luftvärmepump

Använd utomhusluften för att optimera luften inomhus. Luften som sprids genom pumpens inomhusdel värms upp och förser dig med behaglig luft.

Luft-vattenvärmepump

Håll hemmet varmt under årets kalla månader och svalt under de varmare årstiderna, detta gör du genom att omvandla energin från utomhusluften. Detta sänker dina kostnader.

Frånluftsvärmepump

Återvinn energin från inomhusluften och använd den på nytt till värme, varmvatten samt ventilation i fastigheten.

Kontakta oss på telefon: 0707871140

Kontakta oss för värmepumpsinstallation i Stockholm