VVS i hela storstockholm

Våra tjänster

Badrumsrenoveringar

Behöver du hjälp med rörmontage? Vi utför alla typer av VVS arbeten i badrum. Om det så gäller byte utav en blandare eller komplett dragning av alla rör så kan vi hjälpa er. När det är större ingrepp, är det alltid tryggast att en rörmokare närvarar.  Tveka inte att kontakta oss!

Avloppsrensning

Om ni har stopp i avlopp så vill vi erbjuda en snabb och smidig service för att få bukt med problemet. Även förbyggande insatser av avlopp kan även utföras för att undvika stopp.

Avloppsrensningen görs med högtryck, vilket är den vanligaste och mest effektiva metoden när det kommer till att rensa avlopp. Spolning av avlopp regelbundet är en god idé för att undvika akuta stopp.

Stambyte

Ett stambyte varierar ifrån uppdrag till uppdrag, men vi jobbar alltid utifrån att det ska gå så smidigt som möjligt. Om er förening/fastighet behöver stambytas så kommer vi gärna ut och kollar på det! Man brukar prata ett fullt stambyte eller en relining. Vid ett fullt stambyte byts de gamla rören för vatten och avlopp ut. Medan vid en relining behåller man de gamla avloppsrören och rustar upp dom.

Jourservice Stockholm

Behöver du en jour rörmokare? Vid akuta problem finns vi till för att hjälpa er med detta med förhoppningen att minimera skador.

Få hjälp av en professionell och effektiv rörmokare även helger och kvällar!

Det är bara att ringa 0707871140 - vi är din VVS jour Stockholm! Med jour dygnet runt vill vi vara ditt självklara val av rörmokare!

VVS i hela Stor Stockholm

- Byte av wc-stolar, handfat, blandare, badkar, duschkabiner, golvslingor
- Installation/nybyggnation badrum
- Installation av diskmaskin
- Installation av tvättmaskin
- Varmvattenberedare
- Avfallskvarnar
- Värmepumpar
- Luftvatten, bergvärme
- Underhåll av Värme- & Vattensystem i en- och flerfamiljshus
- Golvvärme
- Stambyten
- Avloppsrensning
- Stamspolning
- Filmning

Om det skulle röra andra delar så tveka inte på att höra av er till oss!
 

Offert Kontakta oss

Kontakta oss