VVS i Stockholm med omnejd

Våra VVS-tjänster

Vi på Svenskt Rörmontage utför alla typer av  VVS-arbeten åt företag och privatpersoner i hela Stor-Stockholm. 

Vi erbjuder konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster. Kontakta oss för att få ett kostnadsförslag. 

Rörinstallation

Med professionella hantverkare hjälper vi er vid installation av badkar, duschkabin, jacuzzi, diskmaskin, tvättmaskiner och golvslingor. Vi kan även hjälpa er med installation av avfallskvarn, värmepumpar, luft- vatten och bergvärme samt golvvärme.

Jour VVS

Våra rörmokare finns tillgängliga för akuta ärenden dygnet runt i Stockholm! Ring Oss om du behöver snabb hjälp! Vi kan bland annat hjälpa dig med akuta rörproblem såsom spruckna rör, läckor, stopp i avloppet eller trasiga värmepumpar.

Badrumsrenoveringar

Behöver du hjälp med rörmontage? Vi utför alla typer av VVS arbeten i badrum. Om det så gäller byte utav en blandare eller komplett dragning av alla rör så kan vi hjälpa er. När det är större ingrepp, är det alltid tryggast att en rörmokare närvarar. Vi samarbetar med flera el- och byggfirmor för att erbjuda dig som kund en helhetslösning vid badrums- och köksrenovering. Tveka inte att kontakta oss!

Stopp i avloppet

Om ni har stopp i avlopp så vill vi erbjuda en snabb och smidig service för att få bukt med problemet. Även förbyggande insatser av avlopp kan även utföras för att undvika stopp.

Avloppsrensningen görs med högtryck, vilket är den vanligaste och mest effektiva metoden när det kommer till att rensa avlopp. Spolning av avlopp regelbundet är en god idé för att undvika akuta stopp.

Stambyte i Stockholm

Ett stambyte varierar från uppdrag till uppdrag, men vi jobbar alltid utifrån att det ska gå så smidigt som möjligt. Om er förening/fastighet behöver stambytas så kommer vi gärna ut och kollar på det! Man brukar prata ett fullt stambyte eller en relining. Vid ett fullt stambyte byts de gamla rören för vatten och avlopp ut. Medan vid en relining behåller man de gamla avloppsrören och rustar upp dom. Vi inspekterar avloppsrören för att kontrollera dess skick. Vi byter sedan ut avloppsrören vid behov. Allt dokumenteras med bilder, provspolning och fall.

Rörservice

Anlita oss som pålitlig rörmokare vid byte av toalettstolar, vattenlås, varmvattenberedare, blandare, golvbrunnar, ventiler, avlopp, vattendragningar m.m.

Tveka inte att kontakta oss!

Värmepump

Värmepump är en investering som kan betala sig snabbt. Vi hjälper dig att välja rätt system för ditt hus såsom bergvärme- eller luft/vattenvärmepump.

Vattenberedare

Om ni behöver hjälp med att byta eller bara att se över eventuella problem med eran varmvattenberedare så tveka inte på att höra av er.

Avloppssanering

Behöver ni en avloppsrensning? Vi finns i Stockholm & hjälper er med stopp i avlopp, spolning av avlopp, dålig lukt, gurgel, stopp i handfat och golvbrunnar, dåligt flöde i kök, byte av vattenlås, samt även stambyte & underhåll av avlopp i fastigheter.

VVS i hela Stor Stockholm

- Byte av wc-stolar, handfat, blandare, badkar, duschkabiner, golvslingor
- Installation/nybyggnation badrum
- Installation av diskmaskin
- Installation av tvättmaskin
- Varmvattenberedare
- Avfallskvarnar
- Värmepumpar
- Luftvatten, bergvärme
- Underhåll av Värme- & Vattensystem i en- och flerfamiljshus
- Golvvärme
- Stambyten
- Avloppsrensning
- Stamspolning
- Filmning

Om det skulle röra andra delar så tveka inte på att höra av er till oss!
 

Offert Kontakta oss

Kontakta oss